mandag 13. desember 2010

Helgetur til Jacó

Helgen 10. til 12. desember kjørte vi på helgetur til Jacó ved Stillehavskysten med ny, fin bil. På veien stoppet vi ved en bro over en elv med krokodiller. De var store!

Vi kom til Jacó og Hotel Vista Pacifico på en høyde litt utenfor byen utpå ettermiddagen og gikk inn for å hente nøkler og sjekke inn. Da vi kom ut igjen fem minutter senere, var bilruta knust og Siverts PC og Sigves PC-bag borte. Panikk! Innehaveren Janet ringte straks til politiet og kastet seg i bilen for å forfølge den hvite Mazdaen med tyvene, som både hun og naboene hadde registrert. Triste greier. Vi fant ikke igjen noe av tyvegodset, men tyveriet er meldt til politiet, så alt det formelle er i orden. Sivert ble veldig lei seg -- mest fordi noen gjorde noe sånt mot oss. Det var vanskelig å sovne den kvelden.

Bortsett fra innbruddet i bilen var besøket i Jacó vellykket. Byen er kanskje litt harry, men sola skinner, stranda er lang og bølgene akkurat passe store. Vi surfet på magen på nyinnkjøpte brett, ble litt solbrente alle sammen, drakk deilige fruktjuicer og spiste god mat. Lørdag kveld grillet vi sammen med de amerikanske gjestene på hotellet. De hadde vært på fisketur hele dagen og bidro med deilig fisk -- fra supermarkedet. Vi lagde salater til hele gjengen.








Jacó frister til gjentagelse, men først må vi utforske andre deler av kysten. Gleder oss til neste tur!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar