tirsdag 7. desember 2010

De første dagene


Vi har sovet mye, sett oss litt rundt i de nærmeste omgivelsene, spist litt, sovet igjen og sovet litt til. Nå begynner vi å våkne, og far i huset har reist til Panama. Han kommer hjem om tre dager. Vi får prøve å bli kjent med noen naboer og øve litt mer på tennis og skateboard imens.

Mor i huset har ikke prøvd skateboard, men derimot tennis, og det er faktisk overraskende moro. Etter to dagers spill aner jeg en begynnende tennisalbu. Bør kanskje ikke overdrive dette.

Det er varmt og godt her, skiftende skydekke, men også litt sol -- og veldig, veldig mye vind. Det uler rundt hushjørnene, som om vi var på Finse. Det ser ikke ut som Finse utenfor vinduene, for der er det grønt og fint, fargerike blomster, vaiende palmer og mye annet pent, og dessuten er det 23 grader. Men lyden... Den er Finse.

Huset er bra. Det var litt møkkete da vi kom, og nesten uten møbler og andre ting vi trenger, men det kommer seg nok etter hvert. Vi skal gjøre det til vårt. Barna fryder seg over å ha egne rom -- med egne bad. Lurer på hvordan det ser ut der inne om noen dager. Vi har skrevet ordensregler som alle er enige om. Klarer vi å følge dem?

Jeg har rigget meg til på loftet og kjøpt ny pult i stedet for det salryggede skaberakkelet som sto her. Andre møbler får komme litt om litt. Jeg kan i det minste jobbe.







Det var det, så langt. Vi har det bra og tror at vi skal trives her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar