mandag 18. juli 2011

Familiebesøk i juli

Å, så koselig å få familiebesøk! Lars, Kristin, Lasse og Jonathan har vært ho

s oss i to uker, og vi har hatt en kjempefin ferie sammen. Målet var å vise dem det beste av Costa Rica på kortest mulig tid -- uten stress. Vi tror vi klarte det!

Gjensynet var hjertelig, og barna fant tonen igjen som om de ikke hadde vært fra hverandre i over et halvt år. Det er gull verdt med fetterbesøk når man bor så langt hjemmefra! Etter en hviledag hjemme kjørte vi til Manuel Antonio ved Stillehavet, og der ble det tur i nasjonalparken og masse bading i bølgene -- og en del solbrent hud.

Etter en overnatting hjemme i San José kjørte vi til Arenal via Waterfall Gardens. Kristin misforsto og trodde at det het Wonderful Gardens -- en helt naturlig misforståelse, så vakkert som det er der. I Arenal ble det rafting for gutta og canopy med spennende ziplines for hele gjengen. Det var gøy! Vi rakk også bading i varme kilder og et bedre restaurantbesøk, men vulkanen spydde dessverre bare røyk og ikke rødglødende lava denne gangen.

En hviledag hjemme igjen, og så var det klart for den karibiske kysten, sør for Puerto Viejo. Der bodde vi veldig fint, og det ble mer bading og et besøk for barna i Jaguar Rescue Center, der de fikk komme inn i apeburet og kose med brøleapene, som holdt oss våkne om natten.

Tiden gikk så altfor fort. Vips, så skulle gjengen tilbake til Norge. Vi skulle gjerne hatt dem her et år til!